Pikétröjan och hälsa

Pikétröjan designades av en professionell tennisspelare och han visste verkligen vad han gjorde då han tillverkade den. Efter år av bristande bekvämlighet och begränsad rörelsefrihet lät Monsieur Lacoste göra en tröja som både var slitstark och lät honom ge sitt bästa på tennisbanan, och i nära nog hundra år har atleter och idrottsmän gett järnet i detta snygga och praktiska plagg.

Piketrojan och halsa 1 1 - Pikétröjan och hälsa

Genom att ge bort pikétröjor med din logo visar du att du bryr dig om styrka och hälsa och vad är bättre än att sprida ditt varumärke på gymmet och på olika träningsarenor? På ett gym samlas människor av alla kategorier och yrkesgrupper och de är ett forum för likasinnade vad gäller ett friskt och sunt liv. Att ditt namn syns där regelbundet är ett enormt plus och ju fler som använder dina tröjor desto mer kommer din logga att associeras med styrka och målsättning.

Piketrojan och halsa 2 1 - Pikétröjan och hälsa

Ge ett helt fotbolls eller polo-lag din pikétröja, eller varför inte till alla dina anställda för att uppmuntra ett friskare liv? Om alla promenerar till och från jobbet får de massor med extra motion och om din logga syns på kläderna kommer hundratals människor se den dagligen. Ha ett antal pikétröjor att dela ut till stamgäster på det lokala gymmet – det kanske inte är dina kunder nu men det finns ju inget som säger att de inte kan blir det? Eller att de syns av potentiella intresserade.

Har du vänner som skall delta i Tjejmilen eller Maratonloppet? Skall ni på Gröna Lund eller Liseberg för att tävla i lag mot varandra? Är det dags att organisera ett sportevent i din hemstad? Pikétröjorna kommer att vara mycket uppskattade av alla inblandade och publiken för att se dem. Lägg till en friskhets-slogan till din logga och låt tröjan sprida ett budskap om ett starkare och hälsosammare liv!