Snyggt och kostnadseffektivt

Det är alltid kul att få en present och detta gäller för alla människor. Att känna sig uppskattad ger alltid positiva känslor, och som företag kan man ge bort profilgåvor och på så sätt sprida lyckan vidare. En nöjd kund är en bra kund, och det är ett fiffigt sätt att både upprätthålla relationerna liksom att nå ut till potentiella klienter.

Pikétröjor är både snygga och eleganta och om man har ett antal människor som stolt går omkring med en sådan så är det en enorm bonus om den bär ditt firmanamn. Det kan handla om stort eller litet tryck, framtill, baktill eller på ärmen; det spelar ingen roll så länge du är nöjd med resultatet och känner att tröjan representerar dig och ditt företag väl.

1 - Snyggt och kostnadseffektivt

Att låta trycka egna pikétröjor är ett relativt billigt och prisvärt sätt att sprida sitt varumärke på och man kan nå ut till ett extremt stort antal personer genom bara några stycken. Ger man till exempel en klient en pikétröja att ha på golfbanan kommer han eller hon inte bara ha den på sig under matchen utan även i klubbhuset efteråt, i lag med vänner och bekanta. En tröja som en kund har på sig på fritiden kan ses av alla utmed dennes väg: på gymmet, i matvarubutiken, på kaféet och på gatan. Är tröjan av god kvalitet så kommer den bäras i många år framöver och med det få massor av exponeringar. Det är det som är så smart med profilreklam och det är just därför som det är så viktigt att skapa en pikétröja som passar just dig och ditt klientel.

Vi ser till att du får den tröja som mottagarna kommer att bära mest och oftast så kontakta oss gärna för att samråda. Vår erfarenhet och idéer i kombination med ditt budskap och din produkt kommer att nå långa vägar!