Stick ut med loggan

Idag kan man trycka på många olika sätt, inte minst när det gäller placeringen av en logga och en pikétröja är inget undantag. Man kan trycka stort över ryggen eller smått utmed bröstet, längs armen eller kragen, ja, till och med på insidan om du vill. Huvudsaken är att du får den produkt som du föreställt dig!

Så hur skall man tänka när det kommer till trycket? Förutom de mest uppenbara valen, som hur loggan skall se ut och i vilka färger man vill trycka så är det alltid en god idé att sticka ut med sitt namn. Detta kan uppnås på ett antal olika vis och det är därför bra att ta mottagaren med i beräkningen. Är det en person som kommer att ha på sig tröjan under träningen eller konferensen, på kontoret eller i fabriken, under golfrundan eller på semestern. Är klienten stilmedveten eller mer praktiskt lagd?

Överlag kan man säga att en mindre logga är mer elegant, men om man tror att tröjan kommer att användas i löpspåret kan man välja ett större alternativ då det där inte är lika viktigt med diskretion. Dessutom vill man ju att loggan skall synas! Ju mer den ses desto mer lyckad är den som reklamprodukt!

Stick ut med loggan 2 - Stick ut med loggan

Kontra detta kan man välja att sticka ut med sin tröja genom att välja ett lite kul och annorlunda sätt att sätta loggan på. Få den att vandra utmed ryggen i en trappa eller diagonalt, sätt den över axel eller kanske längs med kragen eller kanten? Spegelvänt på ryggen? Det kan se både kul och originellt ut och får dem som ser den att koncentrera sig lite extra.

Var inte heller rädd att sätta en slogan eller ett budskap på din pikétröja, gärna informativ eller komisk. Det finns gott om utrymme så du kan få med en hel del om du vill.