Välj det som passar bäst

För oss är det viktigt att du alltid får den produkt du både gillar och behöver och det innebär att vi har ett stort antal valmöjligheter att presentera. Besök gärna vår site för att utforska de många alternativen både när det handlar om kläder och andra produkter. Vi kan det mesta vad gäller pikétröjor och här kan du hitta idéer och viktig information för att du ska få precis den tröja som du söker.

När man ska låta trycka upp ett antal pikétröjor så finns det några saker man bör ta sig en funderare över. Färg till exempel spelar stor roll när det kommer till marknadsföring och vi är stolta över att kunna erbjuda regnbågens alla kulörer. Vill du ha något som reflekterar och matchar din produkt eller ditt meddelande eller vill du ha eleganta tröjor som går i snygga toner i allmänhet? Olika färger kombineras olika väl, och om du har en färggrann logo kan det vara bra att ställa den mot en neutral bakgrund. Du kan se många exempel på vår sajt.

En annan sak man bör ta med i beräkningen är själva kvaliteten: vad för slags material tycker man passar bäst? Och hur vill man placera sin logo? Vi är mycket erfarna när det kommer till dessa frågor och kan trycka det du vill precis hur du vill och var du vill! Ett fotbollslag brukar vilja ha större logos än vad en tennisspelare vill, medan ett golfteam ofta uppskattar en diskret logo som kanske placeras på ärmen eller till och med på sniskan. Det finns mycket att välja på, som du kommer att se om du besöker vår sajt.

På vår sajt kan du också få en god uppfattning om priser så att du kan beställa efter den egna plånboken. Oavsett vad du väljer kan vi dock garantera att du får en produkt som du kommer vara mycket nöjd med!